Hyvää uuden viikon alkua golfkentältä!

Tämä aamu on valjennut lämpimänä, tuulettomana ja pilvisenä, mutta tällä hetkellä jo sateettomana. Ei siis hullumpi päivä lähteä golfkentälle ulkoilemaan ja pelailemaan.

Pari loppukaudelle huomioitavaa asiaa:

  • Kaikki lähdöt ovat loppukauden ajan ykköstiiltä. Jos haluat pelata ehdottomasti puolikkaan kierroksesi takaysillä, sovithan siitä caddiemasterin kanssa ilmoittautuessasi.
  • Maanantaista 7.10. alkaen väylän 11 punainen teeboksi siirretään loppukauden ajaksi väylän 18 valkoiseen teeboksiin! Lyöntimatka griinille lyhenee kokeilun myötä merkittävästi 119 metristä 69 metriin. Otamme mielellämme vastaan palautetta tästä kokeilusta!

Tämän viikon torstaina par3- kentällä käydään tunnelmallinen ValoGolf-kisa. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on melko vähän ehkä sateisen sääennusteen vuoksi. Toivotaan, että ennusteet paranevat ja kisa päästäisiin käymään mukavassa syyssäässä. Laita siis rohkeasti ilmoittautumista tulemaan ja osallistu tähän kokemisen arvoiseen golftapahtumaan. Ilmoittautumisia otetaan vastaan huomiseen tiistaihin klo 12:een asti. Kisamaksu on vain 10€ ja se sisältää greenfeen ja yhden valopallon. Yhteislähtö klo 18.30.

Lauantaiksi kisakalenteriin on merkitty kahden hengen Metsärannan Kinkkuscramble. Jos torstain sääennuste näyttää tällä hetkellä vielä epävakaiselta, niin lauantaille on sensijaan luvassa upeaa syksyistä pelisäätä: aurinkoa, sopivan lämmintä ja melko tuuletonta. Kannattaa siis ehdottomasti lähteä hankkimaan herkkua joulupöytään! Ilmoittautua voi perjantaihin klo 12:een mennessä tuttuun tapaan soittamalla meille tai ilmoittautumalla mukaan Nexgolfissa/Teetimessa.

Klubitalo suljetaan tänään klo 13 vähäisen pelaajamäärän vuoksi. Pelaamaan pääsee klubitalon olessasuljettuna. Ohjeet kierroksen maksamiseen tästä.

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)