Kaunista syysaamua arvon golfkansa!

Päivä on valjennut taas kauniina täällä golfkentällä ja luvassa on jälleen upeaa syksynloistoa ja loistavaa pelikeliä. Varauskalenterissa näyttäisi vielä olevan vapaita aikoja, joten ehdottomasti nyt suunnaksi Loimijoki Golf. Ensi viikolle onkin sitten povailtu hieman honompia kelejä, joten nautitaan nyt kun siihen on vielä mahdollisuus ja toivotaan, että sääennusteet ovat väärässä ja saamme nauttia kauniista päivistä vielä pitkään.

Eilen kisailtiin 16 joukkuueen voimin kerrassaan mahtavassa säässä Metsärannan 3 hengen Texas Scramble. Tulokset on jo eilen julkaistu ja Facebookissakin ilmoitettu, mutta jos se meni sinulta jostain syystä ohi, niin voittajakolmikoksi nousivat tiukassa taistossa voittopisteillä 42PB Loimijoki Golfin Mika helkearo, Juha Skyttälä ja Juha Varhi. Lisäksi arvonnassa kinkun voitti Kimmo Järvelä. Lämpimät onnittelut kaikille voittajille! Kinkut saa noutaa klubilta.

Tulevalla viikolla kisaillaan näillä näkymin kaksikin kisaa. Torstaina Par3 kentällämme nautitaan syysillan tunnelmasta ValoGolfin merkeissä. Pieni kenttämme on valaistu ulkotulin ja valoin ja kilpailumaksuun sisältyy 2 valopalloa, jotka syttyvät eri väreissä kun niitä lyö. Hauskaa ja erilaista kisailua, joka viime vuonna sai innostuneen vastaanoton. Nyt toivotaan, että kilpailu pystytään tänäkin vuonna järjestämään. Voit ilmoittautua kilpailuun mukaan soittamalla caddiemasterille tai Nexgolfin kautta. Kisamaksu on vain 10€ ja se sisältää greenfeen ja 2 valopalloa. Yhteislähtö klo 18.30.
Lauantaina kisaillaan taas Metsärannan Kinkkuscramble. Tällä kertaa luvassa on 2 hengen Scramble lyöntipeli HCP. Ilmoittautua voi perjantaihin klo 12 mennessä tuttuun tapaan soittamalla meille tai ilmoittautumalla mukaan Nexgolfissa/Teetimessa.

Ja vielä kenttäasiaa: Väylän 11 punainen teeboksi siirretään loppukauden ajaksi väylän 18 valkoiseen teeboksiin! Kaikki te, jotka punaisilta pelaatte niin huomioikaa tämä muutos. Muutos tehdään huomisesta maanantaista lähtien. Teeboksiin tulee kyllä myös opasteet.

Upean kuvan otti eilen Jarkko Alakoski kentältä. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin: Oikein kaunista sunnuntaita kaikille ja nähdään kentällä!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)