Mukavaa golfpäivää!

Tänään päästään taas nauttimaan lähes kesäisestä säästä, kun sääennuste lupailee melkein 20 asteen lämpötiloja tälle päivälle. Erinomainen päivä lähteä golfkentälle viettämään aikaa! Loppuviikolla sää näyttäisi muuttuvan epävakaisempaan suuntaan, joten klubin aukioloaikoja säädetään pelaajatilanteen mukaan. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että klubitalo on suljettuna keskiviikkona ja torstaina, mutta ajantasainen tieto aukioloajoista löytyy Loimijoki golfin nettisivuilta.

Seuramme Alex Lähdemäki pelasi viikonloppuna Vaasassa Futere Tourin haastajafinaalissa. Seuraavassa Alexin kisakuulumiset:

“Future Tourin Haastajafinaali käytiin viikonloppuna Vaasa Golfissa. Alex varmisti osallistumisoikeuden Haastajafinaaliin ollen Easy Red U-16 -sarjan rankingin seitsemäs. Mukaan oli valittu 17 pelaajaa. Ensimmäinen kilpailupäivä oli aurinkoinen, mutta tuulinen, joka vaikutti peliin. Alex oli jaetulla kuudennella tilalla, tuloksella 92 lyöntiä. Toisen kilpailupäivän aamuna oli kenttä jäässä ja aloitusaikoja siirrettiin tunnilla eteenpäin. Alex paransi peliään edellisestä päivästä päätyen tulokseen 88. Näin teki suurin osa pelaajista ja Alexin lopullinen sijoitus oli kahdeksas, yhteistuloksella 180 lyöntiä.

Alexin kilpailukausi on nyt saatettu loppuun. Kausi jatkuu ulkoharjoituksilla aina lokakuun loppuun, säiden salliessa ja marraskuun alusta siirrymme taas sisäharjoituksiin. Alex siirtyy ensi kautena kilpailemaan Pojat Future U-18 sarjaan. Aloitus paikkakin vaihtuu naisten punaisilta miesten keltaisille. Ensimmäinen vuosi uudessa sarjassa on tarkoitus opetella pelaamaan ilman paineita sijoituksista.”

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)