GEO-Ympäristösertifikaatti

Mikä on Geo Sertifikaatti? 

GEO-sertifikaatti (Golf Environment Organization) on maailmanlaajuisesti golfalan arvostetuin ja luotettavin kestävän kehityksen tunnustus.
Sen myöntää jo yli 15 vuoden ajan Skotlannissa toiminut kansainvälinen, voittoa tavoittelematon säätiö, GEO Foundation joka on keskittynyt edistämään kestävää kehitystä golfissa ja sen kautta.

Sertifikaatti myönnetään maailmanlaajuisesti niille golfkentille ja -tapahtumillle, jotka täyttävät kansainväliset parhaiden käytäntöjen standardit ja osoittavat sitoutumista kestävään kehitykseen pyrkien sosiaalisten ja ympäristöarvojen jatkuvaan parantamiseen.

Mukana olevat kentät dokumentoivat kentän- ja ympäristönhoitoon liittyviä toimintoja, työmenetelmiä ja kulutusta OnCourse -ympäristöjärjestelmään jonka kautta annettujen tietojen perusteella voidaan mm. laskea kentän hiilijanajälkeä.

Kestävän kehityksen periaatteita sitoudutaan noudattamaan ja parantamaan myös Klubitalolla ja ravintolan toiminnoissa. Lisäksi tärkeässä osassa on yhteisönäkökulma. Käytännössä tämä tarkoittaa vastuullista ja huomioivaa toiminnan kehittämistä paitsi golfyhteisömme sisällä, myös suhteessa muihin organisaatioihin ja yhteisöihin sekä yhteistyökumppaneihimme. 

Loimijoki Golfille on myönnetty GEO Sertifikaatti syyskuussa 2024.
Sertifikaatin kriteeristö ja yhdessä asetettujen kehityskohteiden edistyminen tarkistetaan kolmen vuoden välein tehtävässä auditoinnissa.

Loimijoki Golfin GEO-sivut löydät tästä: https://sustainable.golf/leaderboard/loimijoki-golf


Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)