Mukavaa päivää golfkentältä!

Aamun sateet ovat väistyneet ja loppupäiväksi luvataan kelpo pelisäätä: aurinko pilkistelee pilvien lomasta, lämpötila +17 asteen hujakoilla, eikä tuulikaan haittaa pelaamista. Ajanvarauksessa on hyvin tilaa, joten viikonlopun aloitus kannattaa tehdä tänään golfkentältä.

Tänään on golfuraansa aloittelevien naisten kertaustreenit klo 17-18.30. Treeneissä käydään läpi lähipeliä, pitkiä lyöntejä, olennaisia sääntöjä ja tarkoituksena on ehtiä pelaamaan myös muutama väylä meidän hienolla par3-kentällämme. Jos Green cardin suorittaminen on jäänyt kesken tai kaipaat vielä lisäharjoitusta golflyöteihisi, tervetuloa mukaan!

Huomenna lauantaina pelataan Suutari Open, johon on ilmoittautunut yli 50 peluria.  Kyseessä on vähän erilainen pelimuoto, yhden hengen scramble. Pelaaja saa itse aina lyödä kahdesti niin halutessaan ja jatkaa peliä paremman pallon paikalta! Toivotaan, että säidenhaltijat ovat suosiollisia ja kisa päästään käymään kelvollisissa olosuhteissa. Lähdöt ovat kisan vuoksi suljettuna klo 14.30:een saakka.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)