Sumun väistyttyä päästään tänäänkin golfaamaan huippu olosuhteissa. Aurinkoinen sää ja kenttä hienossa kunnossa, lämpötila nousee lähelle hellelukemia joten voisiko parempaa syyskuun lauantaita toivoa?

Viime viikonloppuna rankkasateiden takia siirretty Ypäjä Tourin finaali päästään pelaamaan tänään, ja sen ohella kentällä riittää vipinää muutoinkin koko päiväksi. Varauskalenterissa on väljyyttä myöhemmin iltapäivällä ja alkuiltaan, eli vielä ennättää varata paikan ilta-aurinkoon golfkentälle! Kauden viimeinen Päivässä golfariksi -kurssi järjestetään tänään Matin johdolla. Suosituilla kursseilla on kesän aikana osallistunut reilut 100 tulevaa golfaria joista iloksemme moni on löytänyt uuden harrastuksen pariin aktiivisesti myös kurssin jälkeen.

Tänään pelattavassa Ypäjä Tourin finaalissa palkitaan osakilpailujen tavoin 3 parasta sekä pistebogey – että lyöntipelitulosten perusteella.
Kauden aikana pelattujen 16 osakilpailun 5 parasta palkitaan lahjakortein jotka ovat Klubitalolta noudettavissa. Nämä 5 palkinnon jo ansainnutta vielä tässä uudestaan:

  1. Miikka Saarinen pisteet: 84
  2. Valtteri Ahtola pisteet: 81
  3. Seppo Mäkilä pisteet: 76
  4. Heikki Lehtinen pisteet:61
  5. Juha Lund pisteet: 53

Kauden aikana kaikki osallistujat ovat jättäneet arpalipukkeen jokaisesta osallistumisestaan ja tänään suoritetaan myös tämä arvonta.

Toivotamme kaikille mahtavaa golfpäivää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)