Huomenia Klubitalolta ja ennusteiden mukaaan aurinkoiseksi muuttuvaa keskiviikkoa!

Tuttuun tapaan päivän uutisiin kuuluu Ypäjä Tourin tuloksia joiden myötä onnittelemme tämän 15. osakilpailun voittajia sekä muita palkinnon saajia.
Palkinnot tälle viikolle tulevat meidän Proshopin valikoimasta.

I palkinto:  Miikka Saarinen / LoG, lp hcp tulos 69  & Leena Hakala / HSGC , pb hcp tulos 39
II palkinto: Tero Nygård / LoG, lp hcp tulos 69 &  / Valtteri Ahtola LoG, pb hcp tulos 37
III palkinto:  Juha Skyttälä / LoG, lp hcp tulos 71 & Jukka Mattila / LoG, pb hcp tulos 37

Top 3 scratch-tulokset: 1) Juha Varhi/ LoG, 80  2)  Samuli Rahikainen/ LoG, 80 3) Saarinen Miikka / LoG, 81

Kilpailun tulokset löytyvät tästä ja Ypäjä Tourin kokonaispistetaulukko tästä.

Tähän mennessä 31.8. pelattavaan Ypäjä Tourin finaaliin on paikkansa lunastanut tasan 100 pelaajaa! Ilmoittautuminen on käynnissä pe 30.8. klo 12 saakka ja osallistumisoikeus on kaikilla kauden aikana osakilpailuissa vähintään yhden pisteen ansainneilla golfareilla.
Pistetaulukkoa katsellessa on tässä kohden kautta huomioin arvoista se että kokonaistuloksissa huomioidaan kunkin pelaajan 10 parasta pistesijaa.

Tällä viikolla kisaillaan Seuran Mestaruuksista. Tämän jänittävän kilpailun soisi kuuluvan jokaisen seuran jäsenen tapahtumakalenteriin, oikeutena ja ehkä myös vähän velvollisuutena tulla mukaan!
Toistaiseksi ilmoittautumisia on tullut hyvin maltillisesti mutta vielä ehtii, eli ilmoittautumiset NexGolfin kautta taikka ottamalla yhteyttä caddiemasteriin pe klo 12 mennessä!

Viikonlopun aikana kilpaillaan myös Seuran lähipelimestaruudesta par-3 kentällä. Siihen ilmoittautuminen onnistuu vieläkin helpommin, eli ihan oman aikataulun sopvasti merkkari mukaan ja varaus caddiemasterille. Kierros tulee pelata joko lauantaina tai sunnuntaina klo 17 mennessä, omat sarjat naisille ja miehille, tervetuloa mukaan!

Kiva golfpäivä tulossa tänäänkin, Klubitalo on avoinna klo 19 saakka ja jos peli tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)