Huomenta lauantai aamuun täältä Kubitalolta!
Yhteistyössä WP-Katsastuksen kanssa pelattava LoG Scramble Tourin osakilpailu starttaa klo 9 ja sen jälkeen peliaikoja löytyy vielä mukavasti myös muille golfareille.

WP-Katsastuksen paikallisesti palvelevat katsastusasemat Liedossa ja Kosi TL:ssä huolehtivat kaikenlaisten ajoneuvojen tarkastuksista vahvalla tietotaidolla. Näillä yrittäkjäveoisilla katsastusasemilla onnistuvat niin erilaiset määräaikaiskatsastukset kuin rekisteröinti- ja muutoskatsastukset. Lisäksi hoituvat esimerkiksi vakuutusasiat sekä vesikulkuneuvojen rekisteröinnit.
Käytössä on tarkastuslinjoja sekä henkilöautoille että raskaalle kalustolle. Nykyaikaisen katsastuslaitteiston ansiosta tarkastukset sujuvat  joutuisasti, asiantuntevan ja ystävällisen palvelun siivittämänä. Ajanvaraus onnistuu kätevästi verkossa, mutta voit ajaa katsastukseen myös suoraan aukioloaikojen puitteissa.
Huomionarvoista on myös se, että Loimijoki Golfin jäsenet saavat katsastuksista -10% esittämällä Loimijjoki -korti, ja tänään kilpailun 3 parasta paria palkitaan katsastuslahjakortein!

Säätila tänään näyttää poutaiselta ja pelien ohella jatkuu olympia golfin seuranta terassilla koko päivän joten tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)