Hyvää keskiviikkoaamua klubilta! Keskiviikkoaamu on tuttuun tapaan lähtenyt käyntiin Ypäjä Tourin tulosten laskennalla. Nyt tulokset ovat laskettu ja palkinnot menee seuraavasti:

I palkinto: Ikonen Elmo / LoG, lp hcp tulos 64 & Saarinen Miikka / LoG , pb hcp tulos 40
II palkinto: Lahti Nooa  / LoG, lp hcp tulos 68 & Allen Niklas / LoG, pb hcp tulos 40
III palkinto: Varhi Juha  / LoG, lp hcp tulos 70  & Suominen Samu / LoG, pb hcp tulos 38

Top 3 scratch-tulokset: 1) Varhi Juha / LoG 77, 2) Jokela Teemu / LoG 80, 3) Saarinen Miikka / LoG, 80

Kilpailun voittajille on luvassa Loimijoki golf- lahjakortit, sekä tietysti puut Voittajien metsästä. Lämpimät onnittelut voittajille, sekä kaikille sijoittuneille!

Tänään kentällä alkaa huoltotyöt (greenien hiekotus, tapitus ja jyräys), jotka saattavat hidastaa pelaamista. Tämän johdosta siirtosääntö on voimassa torstaista sunnuntaihin väylillä, foregreeneillä, sekä greeneillä tuloskortin verran. Tarve greenien osalta arvoidaan uudelleen maanantaita. Huoltotyöt kestävät keskiviikko illasta mahdollisesti perjantai aamupäivään asti.

Scramble tourin kolmas osakilpailu pelataan lauantaina! Aikaa ilmottautua on perjantaihin klo 12 asti. Tule mukaan viettämään ihanaa lauantaipäivää klubille pelaillen ja nauttien golf kesästä!

Tänään ei ole poikkeuksellisesti Junnukoulua Terhin lomaillessa. Ensi viikolla onkin jo junnukoulun osalta kauden päätös.

Tämän päivän aamu-uutisen tähtenä toimii kenttämme oma bambi.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)