Mukavaa perjantai-aamua täältä klubilta!

Päivä on käynnistynyt täällä kosteana, mutta sadettomana. Sääennustukset näyttävät, että suuremmilta sateilta täällä vältyttäisiin ja lämpötilakin kipuaa tuonne 20 asteen hujakoille, mutta siitä huolimatta varauskalenterissa on hyvin vapaita peliaikoja. Että tervetuloa pelaamaan, aikoja löytyy!

Huomenna lauantaina kisaillaan harmaissa tunnelmissa, eikä nyt välttämättä puhuta säästä vaan kesän harmaimmasta golfkilpailusta Hartwallin Long Drink Openista, johon ilmoittautumisaika päättyy tänään klo 12. Vielä ehdit siis ilmoittautua mukaan kisailemaan Nexgolfin/Teetimen kautta tai soittamalla meille. Sääennuste näyttäisi huomiselle ihan kohtalaisen kivaa pelikeliä, aurinkokin saattaa pilkahdella ja lämpötila kipuaa yli 20 asteen. Vasta myöhäiselle iltapäivälle on sateen/ukkosen mahdollisuutta. Joten mukaan rentoon kisaan! Muistutuksena, että kilpailun ikäraja on 18 vuotta sen greippipitoisuuden johdosta.

Klubitalomme palvelee tänään klo 8 alkaen. Keittiön parila on tuttuun tapaan lämpimänä klo 11 alkaen. Joko olet maistanut klubin pyttipannua? Tai miten olisi vuohenjuustoburger? Meille ovat kaikki tervetulleita syömään, vaikka et golffari olisikaan.

Kenttä on saanut kovasti kehuja pelaajilta eikä suotta! Siirtosääntö on poistunut, vettä on saatu ja kaikki vihertää ja kasvaa kovaa vauhtia kun lämpötilakin on kohdillaan. Suuri kiitos ahkeralle ja ammattitaitoiselle kenttähenkilökunnallemme, joka ahertaa kentänhoidon parissa meidän pelaajien iloksi. Jotta kenttä pysyy hienossa kunnossa, muistathan aina korjata lyöntijälkesi sekä korjata alastulojälkesi griinillä. Jokaisessa tiiboksissa on myös roskikset/tuhkakupit, joihin on näppärää jättää roskansa, tupakantumpit sekä nuuska/nikotiinipussit. Valitettavan paljon noita nuuska/nikotiinipusseja näkyy luonnossa ja nehän eivät sieltä ihan heti häviä, jos niitä ei joku siivoa pois. Nikotiini/nuuskapussien purkeissa on myös kannen alla paikka, johon voi käytetyn pussin sylkäistä. Käytäthän sitä ystävällisesti, mikäli roskista ei ole lähettyvilläsi.

Oikein mukavaa alkavaa viikonloppua ja nähdään klubilla!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)