Ihanaa kesäaamua täältä Loimijoki Golfista!

Uusi ja kaunis aamu on valjennut Loimijoen rannoille ja keli näyttääkin oikein kesäiseltä. Keli suosii meitä golffareita ja kentän varauskalenteri onkin mukavasti täyttynyt. Vapaita peliaikoja löytyy iltapäivälle ja illalle vielä, joten varaile oma peliaikasi Nexgolfista/Teetimesta ja tule nauttimaan kauniista päivästä kanssamme.

Viikkokilpailumme Ypäjä Tour on edennyt jo viikolle 11. Nopeasti se aika menee! Yhteistyökumppanimme tällä viikolla on Hartwall, jonka raikkaita ja virkistäviä juomia klubitalomme ravintolasta saa terassillamme nautittavaksi tai kierrokselle bägiin mukaan. Lauantaina Hartwall isännöi kesän cooleinta ja harmainta golfkisaa Long Drink Openia, johon ilmoittautumisaikaa on perjantaihin klo 12 saakka. Mikäli et ole ilmoittautunut vielä kisaan mukaan niin tee se Nexgolfin/Teetimen kautta tai soita caddiemasterille puh 050 5902470

Keskiviikkona kentällämme pelataan Senioriliigan ottelu, jossa Loimijoki Golfin senioreita vastaan asettuu Wiurila Golfin seniorit. Toivotamme vieraspelaajat lämpimästi tervetulleiksi ja toivotamme onnea kaikille kisaan. Keskiviikkona tuttuun tapaan myös Junnukoulu klo 17, jonne kaikki junnuikäiset golfista kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Torstain Päivässä golffariksi-kurssille on yksi vapaa paikka.

Klubitalo palvelee klo 8-20 ja keittiömme parila on kuumana klo 11-19. Keittiömme suosittelee klubin omaa pyttipannua, joko olet maistanut? Pyttipannumme valmistetaan paistetusta perunasta, lajitelmasta erilaisia makkaroita,päällä paistettu kananmuna sekä suolakurkkua, nam! Muitakin herkkuja löytyy ruokalistaltamme, joten tervetuloa syömään.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja nähdään klubilla!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)