Aamulla kukonlaulun aikaan starttasivat VS Invitational maratoonarit. He kiertävät neljä kierrosta – valkoisilta, keltaisilta, sinisiltä sekä punaisilta tiiltä. Annathan maratoonareille tänään kentällä tarvittaessa tilaa, jotta saamme heidät maaliin illansuussa koitokseltaan.

Tänään illalla klo 17 alkaen henkilökunta kisaa mestaruuksissaan kovimman golfarin tittelistä. Viime vuonna henksun mestaruudet olivat par-3 kentällä, mutta tänä vuonna pelataan isolla kentällä 9 väylää seitsemän henkilökunnan jäsenen voimin.

Eilen kentällä oli LHJ Groupin kutsukilpailu. Mukana oli 53 pelaajaa, ja kilpailutaso oli kovaa. Suuri kiitos meidän puoleltamme LHJ:lle hyvin sujuneesta kisapäivästä!

Muistutusta vielä huomisesta naiset vs. miehet kilpailusta, johon kaipaamme mukaan vielä muutamia osallistujia. Ilmoittaudu mukaan tänään caddimasterille, puh. 050 590 2470.

Tervetuloa nauttimaan perjantaista meille!