Ypäjä Tourin kuudes osakilpailu on saatu päätökseen. Tällä viikolla yhteistyökumppanina toimiva hotelli & ravintola Sandvik tarjoaa majoitus- ja ruokalahjakortteja molempien sarjojen kolmelle parhaalle. Lisäksi voittajat saavat valita itselleen puut Voittajien metsään. Kurkkaa kaikki tulokset täältä ja kokonaispistetaulukko täältä. Suuret onnittelut voittajille ja muille sijoittuneille!

I
Petri Prusila / LoG, lp hcp, tulos 66 & Heikki Lehtinen / LoG, pb hcp, tulos 42

II
Juha Skyttälä / LoG, lp hcp, tulos 67 & Jarkko Välimäki / LoG, pb hcp, tulos 41

III
Ossi Aalto / LoG, lp hcp, tulos 68 & Mika Salminen / LoG, pb hcp, tulos 40

Tänään on junnukoulu klo 18 alkaen. Junnukoulussa tutustutaan golfiin ja harjoitellaan ohjaajien johdolla erilaisten harjoitteiden kautta. Kertamaksu on 15e, ja koko kauden maksu on 80e. Me tarjoamme ensimmäisen tutustumiskerran. Tervetuloa mukaan niin jo aiemmilta kausilta tutut juniorit kuin uudetkin!

Juniorimme Alex Lähdemäki oli kilpailemassa Nokialla Future Tourin osakilpailussa. Kilpailu saatiin käydä aurinkoisessa säässä hyvissä olosuhteissa. Alex oli 37 bogeypisteellään 13, kisaajia Easy Red -sarjassa oli 22.  Tiukan kilpailurupeaman (3 kilpailua 4 viikossa) jälkeen seuraa pieni levähdystauko ja seuraava kisa onkin sitten Alexille kotikisa Loimijoella 5.7.2023.

Tervetuloa nauttimaan lämpimistä keleistä terassille tai golfkentälle!