Oikein hyvää huomenta klubilta! Torstaipäivän aamu on alkanut hieman sateisesti ja sumuisesti, mutta onneksemme näyttää siltä, että iltapäivästä aurinkokin saattaa pilkahtaa. Meidän senioriliiga joukkueemme on matkustanut kohti Aurinko Golfia ja senioriliigan ottelua. Onnea ja onnistumisia peleihin! Ensi viikolla pelataan jälleen senioriliigan otteluita, ja silloin on luvassa LoG vastaan AlGo.

Lähenevä kuun loppu on valitettavasti merkki siitä, että monet työntekijämme ovat siirtymässä takaisin opintojensa pariin. Täällä myös yksi allekirjoittanut haikein mielin siitä kirjoittaa. Onneksi kautta on kuitenkin vielä pitkään jäljellä! Loppukaudeksi on nyt saatavilla mahtavia tarjouksia pelioikeuksista ja 10-korteista. Loppukaudelle 10-kortti kustantaa jäsenelle 9r/220 €, 18r/330 €, Vieraspelaajat 9r/300€, 18r/400€. Peliaikoikeus on nyt myös kevättä edullisemmin.

Tälle päivälle löytyy vapaita peliaikoja, ja keittiöstä mitä makoisimpia herkkuja! Tervetuloa klubille nauttimaan elokuun viimeisistä päivistä.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)